Massasje

Både velværemassasje og det å jobbe dypere med muskulaturen er noe du kan få i en time hos meg. Jeg kan jobbe med muskulære plager, leddplager samt med å forbedre holdningen din. Med det mener jeg at om du har overbelastet kroppen din, er det mye jeg kan gjøre for å løse opp i dine muskelspenninger.

Mitt mål er å skreddersy massasjen slik at den passer akkurat deg.

Massasje øker blodsirkulasjonen og lymfesirkulasjonen. Den myker opp stivhet i kroppen, ergo er den god for muskler, sener og ledd. Massasje kan benyttes for rygg og nakkeplager. Den kan regulere søvn slik at du muligens sover bedre.  Massasje reduserer stress, og gir også økt velvære, fysisk og psykisk.

Selve ordet massasje betyr «friksjon fra knaing», eller også «å ta på, føle.» Begrepet massasje omfatter en hel del ulike grep for behandlingen av kroppens myke deler. Massasje er en av verdens eldste behandlingsmetoder. Den har vært benyttet i mange tusen år, i ulike kulturer og folkeslag verden over.

Helt tilbake til legekunstens far, Hippocrates, kan du finne beskrivelser om hvordan man med varierende massasjegrep kunne behandle diverse problemer.

Per Henrik Ling var mannen som utviklet massasjen i Sverige, og herav har nok begrepet “svensk massasje” sitt opphav. Han grunnla skolen Gymnastiska Centralinstitutet i 1813.

Det gjør også Hans Axelson i 1962 med Axelsons Gymnastiska Institut i Malmø, og senere i Stockholm. Han brakte Lings metoder videre inn i arbeidet med å utforme Axelsons spesielle teknikk. Her blir også fokuset satt på muskelspenninger og i 1978 blir muskulering sentral i utdannelsen. Det forventes av massører utdannet på Axelsons at de har grundig kunnskap om muskeler og bevegelsesapparatet.

Massasje:

N

Økt blodsirkulasjon

N

Økt lymfesirkulasjon

N

For rygg og nakke

N

Redusert stress

N

Økt velvære

Massasje behandler stress og smerte

Min praksis

Bestill time

Ring meg på +47 454 13041
eller bestill her:

Adresse

Helse i Senter
Gardermoveien 19
2050 Jessheim

 

På bestilling (telefon)

Karl Johans gate 8
0154 Oslo
Mandager i partallsuker

 

Åpningstider

Mandag - Fredag: 0830 - 1630
Kvelder og helg etter avtale på telefon