Om meg

Helse, fysisk og psykisk er mitt hovedfokus for deg. Jeg har hjerte for å hjelpe.

 

Min utdanningsreise i Rosenmetoden

Jeg tok utdannelsen i Rosenmetoden på Axelsons i Oslo; reiste med den svenske avdeling til Sarajevo hvor jeg også tok syvende og siste intensivkurs.

I tillegg fikk jeg reist til California hvor Marion Rosen bodde største delen av sitt voksne liv og utviklet metoden. Rosen-reisen brakte meg også innom Australia. Her og traff jeg fantastiske mennesker. Og det er noe av det fineste med Rosen, møte med mennesker. Med elever og ikke minst lærere. En av lærerne er Yrsa Kjerrgren i Stockholm. Henne valgte jeg til min hovedveileder. I løpet av utdannelsen ble hun så viktig at jeg ønsket å reise til Stockholm i praksis-perioden for å lære enda mer av henne.

Min reise startet seinsommeren da jeg gikk til akupunktør for en vond skulder, hun så at «det lå mer under» og veiledet meg til å gå til rosenterapeuten på samme klinikk, Jeanette Ask. Man kan vel trygt si at disse to damene åpnet dører. Og like før en lang feriereise, under en behandling tentes et lys i mitt hjerte og jeg skjønte at jeg ville bli terapeut.

Det er slik Rosenmetoden åpner opp. 

Den åpnet også veien til Australian Bush Flower Essences. Jeg assisterte for Marianne Behn på et intensivkurs hvor hun lot oss prøve noen dråper, Gudinnen Isis dråper. Det var vidunderlig.

Jeg gikk et par ganger til Marianne, og det var hun som sa jeg burde ta kurs mens jeg skulle være 3 måneder i Australia.

Jeg tok to, og på et av de var jeg så heldig å ha Ian White som lærer, han er grunnleggeren av ABFE, og har laget alle blomsteressensene.

Reisen fortsetter.
Jeg er tilbake på Axelsons. Denne gangen tar jeg massør-utdannelsen og ser for meg å stå med diplomet i hånd 12. Januar 2021.

Helse, fysisk og psykisk er mitt hovedfokus. Jeg har hjertet for å hjelpe.

Hilsen Yvonne

Noen spørsmål og svar

u

Hva er Rosenmetoden?

Rosenmetoden er en form for kroppsmassasje hvor rosenterapeuten jobber med hendene og behandler muskelspenninger med myke og varsomme trykk. I metoden inngår også arbeid med fortrengte følelser.

u

Hvilke problemer avhjelpes?

Rosenmetoden brukes ved spente og verkende muskler og gjerne når man føler seg trøtt og sliten uten spesiell grunn og ved begrenset eller overfladisk pust. Metoden brukes også av dem som har vanskelig for å stresse ned i en hektisk hverdag eller ønsker å oppnå bedre selvinnsikt og økt kroppsbevissthet.

u

Hva skjer under behandlingen?

Rosenmetoden er en form for kroppsmassasje hvor behandleren jobber med hendene og behandler muskelspenninger med myke og varsomme trykk. Rosenmetoden utføres i et stille rom, vanligvis liggende på en behandlingsbenk. En vanlig behandling varer ca en time. Behandleren observerer spenninger og pust og kan stille spørsmål til sine observasjoner underveis.

u

Antall behandlinger?

Hvor mange behandlinger man behøver avhenger av omfang av problem, hvor lenge tilstanden eller plagen har eksistert. Behandlingsforløp kan avtales med behandler.

Min praksis

Bestill time

Ring meg på +47 454 13041
eller bestill her:

Adresse

Helse i Senter
Gardermoveien 19
2050 Jessheim

 

På bestilling (telefon)

Karl Johans gate 8
0154 Oslo
Mandager i partallsuker

 

Åpningstider

Mandag - Fredag: 0830 - 1630
Kvelder og helg etter avtale på telefon